Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Tél típus

Értékelés:
(1 szavazat)

„ Fehér, mint a hó és fekete, mint az ébenfa.” Így jellemezték Hófehérkét a mesében és most mi is kölcsönvesszük, mert aligha találunk találóbbat a tél-típus meghatározására. Ha már Disney hercegnő, akkor nem csak a mérgezőalmás lány a hét haverjával tartozik ide, hanem Jázmin is, hiszen ez a típus a drámai kontrasztokról és ellentétekről ismert, szóval a hófehér bőrűek mellett a kreol bőrrel rendelkezők is ide sorolhatják magukat.

Tél altípusai:

Tiszta Tél: Tavasz jegyeivel kombinált

Hideg Tél: Nyár jegyeivel kombinált

Sötét Tél: Ősz jegyeivel kombinált

Tél típus külső jegyei:

Haj: Jellemzően sötét színek, a barnától, a feketén át egészen a kékes feketéig, de előfordul ennél a típusnál, hogy korán őszülnek, aminek a hamvasságát is elegánsan viselik.

Szem: Erőteljes tekintetüket a határozott szín adja, ami élesen elüt a szem fehérjétől. A sötét szürkéskéktől, a jeges kéken, az ibolyakéken át a sötétzöld és sötétbarna színig terjed.

Bőr: Ennél a típusnál a porcelánszíntől a sötétebb árnyalatig húzódik a skála. A világosabb, porcelánbőrű típusok nem tudnak igazán nyáron sem lebarnulni, míg a sötétebb tónussal rendelkezők, még télen is képesek megőrizni a nyáron szerzett barnaságot.

Színek: A sötét haj és szemszín szerencsésekké teszi e típus viselőt, hiszen mint egy keretet ad a mindenkori megjelenésüknek, ezért bátran viselhetnek szinte minden színt, a fekete-fehértől, az élénkebb színekig.

Tél típusrészletezés:

Tiszta Tél: Talán ez az alaptípus viselheti a legélénkebb színeket, mint a királykék, ibolyakék, harsány türkiz, citromsárga, erős piros, magenta, de a fekete-fehér is remek kombináció.

Hideg Tél: Jeges szürke, jeges rózsaszín, fukszia, málna piros, szilvakék, liláskék, fenyőzöld, vakondszürke.

Sötét Tél: Barna, sötét narancs, mély türkiz, csontszín, magenta, levendula, jegeskék

Forrás: oltozzstilusosan.hu

Vásárold meg akciósan a naturshop.hu oldalán!

beauty

Trendi Beauty kapszula 30 db

Ajánjuk:

- Szépség megtartása céljából,
- fiatalság fenntartásához,
- a bársonyos bőrért
- a szép hajért
- egészséges bőr és köröm megőrzésére
- immunrendszerünk erősítésére

Vásárold meg most a naturshopon!

Infó: Erdei Anita, tel.: 1/225-2753, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Megjelent: 1900 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Ősz típus Szép haj titka »

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.