Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 19., péntek van. Boldog névnapot Sára és Márió nevű olvasóinknak! Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel!

Értékelés:
(1 szavazat)

Ön talán már ismeri a Monsoon szappan hirdetéseit, de ez az olvasónk már ki is próbálta a Holt-tengeri iszapos hajmosó szappant!

„Ez a holt-tengeri iszapos samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel. Az utóbbi években hajfestés után kivörösödik, ég, viszket a fejbőröm.Ez néhány nap alatt elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbőröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket. Ez utóbbi lehetséges, hogy pikkelysömör, de nem mondták biztosra az orvosok. Az biztos, hogy allergiáról van szó, de én nem szeretnék őszülő hajat! Bőrgyógyász, hajgyógyász évek óta nem tud rajtam segíteni, ellenben fel tudtak írni havi több tízezer forintért különböző vegyszereket külsőleg-belsőleg, melyek gyakorlatilag nemcsak kifizethetetlenek számomra hosszú távon, hanem még csak nem is használtak, vagy csak ideig-óráig.

 

Természetesen százféle hajfestéket végigpróbáltam már, nulla eredménnyel. Gondoltam, megnézem a Monsoon Holt-tengeri iszapos samponszappanját. Nem fűztem hozzá különösebb reményeket, hisz ez csak egy szappan, ahhoz képest, hogy már mi mindent kentem magamra. De mégis kipróbáltam. Felhívtam a Monsoon szappant, ahol még annyit tanácsoltak, hogy vegyek egy adag holt-tengeri iszapot is, és tegyek belőle abba a hajbalzsamba, amit egyébként is használok, úgy kenjem a hajamra a szappanos hajmosás után.

Nem viccelek, az ELSŐ hajmosás után elmúltak a tünetek! Nem viszket, nem hámlik a fejbőröm. El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok ezért! Csak mellesleg jegyzem meg, hogy a hajam is hullott, de ez már igazán semmiség a többi tünethez képest. Mindig az udvaron szoktam fésülködni hajmosás után, az iszapos hajmosás után is mentem ki fésülködni. És a fésűben bizony mindössze 1-2 szál haj maradt, erre nem is számítottam! Nem tudom, meddig marad ez így, és tényleg lehet-e hinni a csodákban, de nekem ez TÖKÉLETES, úgyhogy köszönöm szépen, Monsoon szappan, remélem, még sokáig kapható lesz!“

N. Katalin, Mezőtúr


holttengeri haj 3 adjust

 

 

 

 

 

 

 

Monsoon Holt-tengeri iszapos hajmosó szappan
A szappan összetevői: szappanosított kókuszolaj, sheavaj, rizskorpaolaj, ricinusolaj, tisztított víz, holt-tengeri iszap, sárga agyag

MEGRENDELHETŐ:
Online rendelés: Holt-tengeri iszapos hajmosó szappan

Ára: 1450 Ft/db
Postaköltség: 990 Ft
Szállítási idő: 2-5 munkanap
Telefonos rendelés a vevőszolgálaton 10-18 óra között: 06 30 589 0535

 

teafas vagva 600

 

 

 

 

 

 

 

Holt-tengeri iszapos hajmosó szappan TEAFÁS változat
 Különösen korpás, viszkető fejbőrre ajánljuk a Holt-tengeri iszapos szappanunk teafa illóolajjal dúsított változatát.
A szappan összetevői: szappanosított kókuszolaj, sheavaj, rizskorpaolaj, ricinusolaj, tisztított víz, holt-tengeri iszap, zöld agyag

MEGRENDELHETŐ:
Online rendelés:
Holt-tengeri iszapos hajmosó szappan TEAFÁS változat
Ára: 1 650 Ft
Postaköltség: 990 Ft
Szállítási idő: 2-5 munkanap
Telefonos rendelés a vevőszolgálaton 10-18 óra között: 06 30 589 053

 

hol-tengeri iszap adjust

 

 

 

 

 

 


Holt-tengeri iszap

MEGRENDELHETŐ:
Online rendelés: Holt-tengeri iszap 100 g
Ára: 1470 Ft
Postaköltség: 990 Ft
Szállítási idő: 2-5 munkanap
Telefonos rendelés a vevőszolgálaton 10-18 óra között: 06 30 589 0535

 

16 féle vegyszermentes Monsoon szappan várja Önt, melyekben a világ gyógykincseit „zártuk“ szappanba. Válasszon ITT a 16 féle Monsoon szappan közül!

A hajmosó szappan használata:
A hajmosás során kétszer kell átmosni a szappannal a hajat. Először alaposan dörzsölje át a vizes hajat a szappannal, ami gazdagon habzik, öblítse le, szappanozza újra.  Lényeges, hogy utána öblítse le alaposan, bőségesen tiszta vízzel, hogy minden szappanmaradvány lejöjjön! Utoljára citromos vagy ecetes vízzel öblítsen.

Sebes, sérült fejbőrre, bőrre ne használja a szappant, várja meg, amíg a sebek begyógyulnak, utána kezdje el a kúrát. Tanácsos eleinte 3-4 naponta hajat mosni, hogy kifejthesse jótékony hatását, később már elegendő a szokásos gyakorisággal hajat mosni.

Ha holt-tengeri iszappal kevert hajbalzsamot is szeretne használni, tegyen az Ön által használt hajbalzsamjából 50 ml-hez kb. 1 kávéskanál holt-tengeri iszapot. Keverje össze, ebből a keverékből tegyen a hajára, fejbőrére hajmosás után. Várjon 5-10 percet, közben fésülje ki a haját, majd öblítse le! Tegye el nyugodtan a maradék iszapos hajbalzsamot, sokáig eláll. Ha nem elégedett a hatással, a legközelebbi hajmosásnál tegyen kicsit többet az iszapból a balzsamhoz, így kikísérletezheti, mennyi ideális Önnek.


Vegyszermentes, kézműves
A MONSOON szappanok kézműves termékek, semmilyen mesterséges színezőanyagot, illatanyagot, kőolajszármazékot nem tartalmaznak, a legfinomabb, értékes, természetes alapanyagokból állnak.
 
A Monsoon szappanok hatásait nem klinikai vizsgálatok támasztják alá, hanem a vásárlók tapasztalatai.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1693 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. augusztus 10. hétfő 14:22

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.