Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Mit olvasnak a celebek?

Értékelés:
(0 szavazat)

Megkérdeztünk néhány színművészt, hogy ők miért olvasnak szívesen nyomtatott lapot, és hogy melyik a kedvenc újságuk. Csonka Pici, Trokán Nóra, Németh Kristóf is szeret olvasni. Nézzük hát, mi is a kedvencük...

Trokán Nóra általában a női magazinokat, az Elle-t és a Marie Claire-t olvassa. A színésznő nem tartja magát divatfüggőnek, inkább a világról, az emberi történetekről szeret olvasni, emellett szívesen forgatja a filmes és mozis magazinokat. Számára az újságolvasásnak, annak, amikor átlapozza a lapokat, van egy különös bája, mert ez sokkal másabb, mint az interneten olvasni.

Csonka Pici a nyomtatott lapok közül leginkább a bulvárújságokat olvassa. Számára nagyon fontos a nyomtatott újság, mert szerinte egész más érzés kézbe venni, és lapozgatni a híreket. A színészt nagyon érdeklik az újdonságok, az érdekes cikkek, olvas filmszaklapokat, divatlapokat, valamint napilapokat is, méghozzá politikailag teljesen kiegyensúlyozottan. Pici elmondta, hogy a nyomtatott újságoknak van egyfajta utánozhatatlan hangulatuk.

Németh Kristóf már öt-hat éves kora óta olvas könyveket, s ezzel beleivódott a betű szeretete. Számára nagyon jó érzés kézbe venni egy újságot, és szerencsésnek érzi magát, amiért az újságolvasás a munkája része. Kristóf mindenevő: nagyon sok szaklapot olvas, beleértve a Marketing&Mediát, a Nők Lapját, a 168 Órát, a Magyar Narancsot, a Heti Választ. A színész általában várja a hét második felét, amikor megjelennek a hetilapok, mert ekkor leül a kényelmes fotelébe, készít egy forró egy teát, és végiglapozza a magazinokat. Számára ez egy ünnepi pillanat.


Forrás: www.mmonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 796 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 23. kedd 11:48

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.