Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

A Légutak Védelmében – a Segítőkész Természet megoldásai

Értékelés:
(0 szavazat)

A téli, kora tavaszi időszakra jellemző betegségek, bővelkednek a légutakat érintő tünet együttesekben. Nemtől, kórtól függetlenül kínozhatnak minket, gyengítve immunrendszerünket, zavarva éjszakai pihenésünket, csökkentve teherbírásunkat. A köhögés, az orrdugulás, tüsszögés, nehézlégzés, fájdalom, számos erre az időszakra jellemző betegség kísérő tünetei lehetnek.

A légutak nyálkahártyájának védelmi ereje határozza meg hogy a bejutott kórokozók által létrejött tünetek, mennyire gyakoriak és erősek. Mivel ez a terület a behatolási kapu, ezek védelme, karbantartása különösen fontos. A gyógynövényekkel segítünk, támogatunk, védünk, tisztítunk, megelőzünk.  Biztosítjuk az őrséget!

Ha a fertőzés létrejött, a nyálkahártya védőváladékot termel, amelynek fel kell szakadnia, ha letapadt, köhögéssel ki kell üríteni, hogy tisztulni tudjon pl. a hörgő, a légcső. Ilyenkor többféle köhögéssel reagálhatunk, de egyik sem kellemes, sőt lehet nagyon riasztó is.

A természet kincsei évszázadok óta nyújtanak hatékony és népszerű segítséget a tünetek enyhítésére, légzésünk könnyítésére, immunrendszerünk támogatására.

A varázslatos 8-as: kakukkfű, izlandi zuzmó, mezei zsurló, lándzsás utifű, orvosi zsálya, fehérmályva, cickafarkfű, tüdőfű komplex hatásának, hatóanyagainak köszönhetően, oldja a kellemetlen tüneteket, védi a légutak nyálkahártyáját, ezzel támogatva az egészséges működését.

Tisztító hatása nagyszerűen használható, a tüdő, hörgők, légcső tisztító folyamatainak támogatására pl. dohányzás, környezeti ártalom, krónikus betegségek.

A grapefruit mag oly sok vitát, kritikát túlélve évtizedek óta rendre bizonyítja helyét és hatását a fenti tünetek enyhítésében is, nem beszélve az immunrendszeri támogató hatásáról. A csapat ereje a gyógynövényeknél is fontos, mert így együtt egy komplex megoldást adhatnak alkalmazóiknak.

grapefruit

Használjuk őket nagy tisztelettel és bizalommal, hogy teaként, illóolajként, cseppként közelebb engedjenek minket ahhoz a csodához, amire képesek. Éljünk velük!

 

Bio-grapefruit optTudo-fuves-csepp opt

www.balintcseppek.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 35 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. március 08. csütörtök 16:06

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.